Bij LearnScreen is inloggen één keer per werkdag nodig. Daarna volgt het startscherm. Je krijgt rechts op het scherm  enige uitleg en de thema's zijn direct aanklikbaar.    Na het aanklikken van een thema verschijnt direct de bijbehorende lijst met onderwerpen.  De schoolplaat nodig van de moord op Willem van Oranje? Kies geschiedenis en klik op het onderwerp. De plaat verschijnt op het bord. De video nodig over aarbevingen? Kies aardrijkskunde en klik op het onderwerp. Zoeken via materiaal (toepassing) kan ook. De afbeelding nodig van David en Goliat? Klik op afbeelding en kies de letter "D" en klik op het onderwerp. 

Voorbereiden Thuis kun je, indien gewenst, het nodige voorbereiden. Stel je hebt de volgende dag bij de kleuters het prentenboek van Kasper de Timmerman nodig. Je controleert thuis of deze in LearnScreen staat (is inderdaad aanwezig). Mocht dit nu niet zo zijn dan kun je dit prentenboek thuis opzoeken op internet en via "link toevoegen" in LearnScreen plaatsen. Zo heb je de volgende dag direct toegang tot dit prentenboek. 

Presentaties

In de volgende korte video-presentaties (met audio) zie je de mogelijkheden van LearnScreen.
Enthousiast geworden? Vraag LearnScreen hier aan voor jouw school!

1. Inloggen                                   2. Thema's                                        3. Toepassingen                                   4. Trefwoord
                                                          

 

5. Toevoegen                              6. Bewerken
              

 

(In de presentaties wordt gesproken over automatische sortering op niveau. Dit is per april 2012 veranderd in automatische sortering op alfabet.)