Eigen logo en kleuren
LearnScreen past zich aan bij jouw school. Je ziet je eigen schoollogo en het systeem is aangepast op je eigen schoolkleuren. 

Direct gebruiken
Jouw tijd is kostbaar. LearnScreen is direct te gebruiken. Elk nieuw onderwerp door jou toegevoegd krijgt automatisch de goede toewijzing in het systeem.

Overzicht
Alles in één scherm. Zo heb je overzicht. Hierdoor is LearnScreen zeer gebruiksvriendelijk. Door de automatische sortering is alles snel terug te vinden. Binnen elk scherm in LearnScreen is het mogelijk te sorteren op niveau, onderwerp of materiaal. Ook kan er gericht gezocht worden op trefwoord.

Volledig beheer
De eigen beheerder voor LearnScreen kan Thema's (en Toepassingen) wijzigen, toevoegen of verwijderen. Ook heeft de beheerder een overzicht van alle onderwerpen en kan de beheerder verwijderde onderwerpen "terug halen". Via de beheerderstoegang krijg je een voorstel voor mogelijke tools voor jouw school. 

Elk teamlid kan onderwerpen zoeken en openen. Zoeken kan via een Thema, via een Toepassing of via zoeken op Trefwoord.
Daarnaast is er de mogelijkheid onderwerpen toe te voegen, te wijzigen of te verwijderen. Op deze manier past LearnScreen zich inhoudelijk geheel aan bij jouw school.

Interesse?
LearnScreen aanvragen voor jouw school? Hier reken je direct onze prijs voor jouw situatie uit.
Wil je meer weten? Een demo aanvragen? Reageer dan via het contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.